Zaakwaarnemer Coutinho slaat terug: 'Griezmann gaat hem niet vervangen bij Barça'

Zaakwaarnemer Coutinho slaat terug: 'Griezmann gaat hem niet vervangen bij Barça'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 20:11wo 15-05-2019 om 20:11

De waarschijnlijke transfer van Antoine Griezmann naar FC Barcelona gaat níet ten koste van Philippe Coutinho. Dat claimt de zaakwaarnemer van de 26-jarige Braziliaan in gesprek met AS.

Atlético Madrid en Griezmann maakten dinsdagavond bekend dat de Fransman aan het einde van het seizoen vertrekt uit het Wanda Metropolitano. Spaanse media zijn ervan overtuigd dat de 28-jarige Griezmann aan de slag gaat bij FC Barcelona en daardoor zou Coutinho zijn biezen moeten pakken. Onzin, stelt Andrea Bertolucci.

"Het is niet waar dat Griezmann Philippe gaat vervangen bij Barcelona", stelt de belangenbehartiger van Coutinho tegenover de Spaanse sportkrant. "Ik weet niet waarom ze dat zeggen. Ik weet daar niets van en daarom wil ik er verder niets over zeggen." De aanvallende middenvelder beleefde opnieuw een teleurstellend seizoen in Camp Nou. Hij scoorde slechts 11 keer in 53 duels.

Barça betaalde begin 2018 – zonder bonussen – nog 145 miljoen euro voor Coutinho. Daarmee is hij de duurste aankoop in de clubgeschiedenis.

Poll

Gaat Coutinho het nog waarmaken bij Barça?

(2856 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws