De Boer praat met Stengs: 'Na die goal schoten zijn woorden door mijn hoofd'

De Boer praat met Stengs: 'Na die goal schoten zijn woorden door mijn hoofd'

17-05-2019 15:05
59

Calvin Stengs heeft veel contact met Frank de Boer. De link is snel gelegd: het toptalent van AZ heeft een relatie met Beau, een dochter van de huidige trainer van Atlanta United.

"Eind vorig jaar heb ik mijn debuut gemaakt met Sinterklaas en Kerstmis bij de familie De Boer", vertelt Stengs in een groot interview met Voetbal International. "In de winterstop zijn we met haar familie op vakantie geweest naar Mauritius. Daarna is Frank naar Atlanta gegaan, maar we hebben goed contact met elkaar. Via de familie-app vooral."

Daarin gaat het vooral over voetbal, zegt Stengs. "Frank vindt me een goede speler en hij zegt daarbij dat ik nog veel te leren heb. Hij is vooral blij dat ik weer zorgeloos en zonder pijn aan het voetballen ben", aldus de twintigjarige aanvaller, die het leuk vindt om over 'het spel' te praten met De Boer.

"Hij geeft aan wat er beter kan in mijn spel, vindt dat ik vaker de bal moet opeisen, omdat ik met mijn techniek verrassende dingen kan doen. En dat ik meer voor mijn eigen doelkansen moet gaan, gebruikmakend van mijn schot. Laatst tegen Heracles deed ik dat, met rechts nog wel. Die vloog er aardig in. Toen schoten die woorden van Frank door mijn hoofd. Dus ja, ik luister goed naar hem", besluit Stengs.