'Heel erg leuk, maar als ik Robben was zou ik niet terugkeren naar Nederland'

'Heel erg leuk, maar als ik Robben was zou ik niet terugkeren naar Nederland'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 19:11za 18-05-2019 om 19:11

Arjen Robben moet niet terugkeren naar de Eredivisie. Dat vindt Arnold Bruggink, die een rentree van de Bayern München-aanvaller wél mooi zou vinden.

Bruggink weet dat Robben het liefst voor de prijzen wil spelen. "Dan is FC Groningen uitgesloten", aldus de analist van FOX Sports, die denkt dat er ook andere krachten meespelen. "Hij moet het natuurlijk zelf weten. Ik denk dat de keuze van zijn vrouw essentieel wordt."

"Ik zou niet terugkeren naar Nederland", vervolgt Bruggink. "Uiteraard hoop ik het wel. Ik zou het zelf heel erg leuk vinden, maar ik zou wat anders doen. Amerika bijvoorbeeld, dat hoor je veel voorbij komen."

Kees Kwakman zet in de FOX-studio vraagtekens bij de suggestie van Bruggink. "In de Major League Soccer spelen veel clubs op kunstgras, dat is wel een dingetje. Atlanta United (de club van Frank de Boer, red.) wordt het niet in elk geval. Qua leefomstandigheden is het daar niet slecht."

Robben beschikt over een aflopend contract bij Bayern München. Het is al enige tijd duidelijk dat hij gaat vertrekken. PSV zou een optie zijn, maar het buitenland trekt ook, terwijl zelfs een pensioen niet uitgesloten is. Robben nam zaterdag met een doelpunt afscheid van de Bundesliga.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws