Sparta met anderhalf been in finale play-offs na heerlijke goals van Harroui

19-05-2019 18:40 Laatste update: 18:51
34

Sparta lijkt op weg naar de finale van de play-offs voor promotie. Op bezoek bij TOP Oss won de formatie van trainer Henk Fraser zondagmiddag met 2-0. Abdou Harroui tekende na de pauze voor twee prachtige doelpunten.

In een drijfnat Oss traden TOP en Sparta zondag aan voor de eerste ontmoeting in de halve finale van de nacompetitie. Harroui groeide in de tweede helft uit tot man van de wedstrijd. De jonge aanvaller scoorde tweemaal op fabuleuze wijze.

In de 50e minuut draaide Harroui in het strafschopgebied mooi weg van z'n tegenstander, om vervolgens met links vól in de kruising te schieten. Z'n tweede doelpunt was nog iets fraaier. Met een heerlijk stiftje werkte Harroui de bal in de 87e minuut over TOP-doelman Ronald Koeman jr. heen.

Bereikt Sparta volgende week de finale van de nacompetitie, dan wacht daarin een confrontatie met De Graafschap op SC Cambuur. Later op de dag werken die twee ploegen hun eerste wedstrijd in de halve finale tegen elkaar af.