'Nee, nee. Ik ga niet tekenen bij een club uit de Keuken Kampioen Divisie, haha'

'Nee, nee. Ik ga niet tekenen bij een club uit de Keuken Kampioen Divisie, haha'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 07:36do 23-05-2019 om 07:36

Jeroen Veldmate is dolblij dat Go Ahead Eagles in de finale van de play-offs staat. Dankzij een cruciale goal van de verdediger werd FC Den Bosch in de slotfase geklopt. De opluchting was na afloop zichtbaar bij Veldmate.

"Wat moet ik zeggen? Dit is een apotheose zoals je hem wilt", zegt Veldmate tegen FOX Sports. Den Bosch kreeg de grootste kansen, maar Go Ahead ging er uiteindelijk met de winst vandoor. "Als je blijft geloven moet hij vallen. Dit is geweldig. Het gaat het hele seizoen al met pieken en dalen bij ons. Bijna altijd hadden we een vol stadion. Nu waren er ook weer veel mensen mee. Dat is top."

Go Ahead neemt het in de finale op tegen RKC Waalwijk, dat NEC en Excelsior uit wist te schakelen. "Nog twee potjes, één tegenstander verslaan. RKC de tegenstander? Oh, dat wist ik nog niet eens. Dat wordt een mooie."

Het contract van Veldmate bij Go Ahead loopt in de zomer van 2020 af. De kans dat de verdediger (30) bij een andere club in de Keuken Kampioen Divisie gaat tekenen lijkt zeer klein. "Nee, nee. Dat gaat niet gebeuren", zegt hij lachend.

Veldmate speelde voor FC Groningen, Helmond Sport, Sparta, Heracles Almelo, Viborg, FC Emmen en Go Ahead.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie gaat er promoveren?

(1042 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws