Lloris over ontsnapping in Amsterdam: 'Denk dat er in de kleedkamer iets gebeurde'

Lloris over ontsnapping in Amsterdam: 'Denk dat er in de kleedkamer iets gebeurde'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 11:55do 23-05-2019 om 11:55

Hugo Lloris denkt dat Ajax het bereiken van de Champions League-finale vooral in de heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League heeft laten liggen. De Amsterdammers wonnen in Londen met slechts 0-1 en hielden daardoor de hoop levend in het kamp van Tottenham Hotspur.

"In de heenwedstrijd kwamen we er in de eerste twintig minuten niet echt in", vertelt Lloris op de website van de UEFA. "We weten dat op het hoogste niveau het voetbal wordt beslist op minimale verschillen en daar betaalden we de prijs voor met die tegengoal."

Ondanks de nederlaag en de slechte uitgangspositie hield Ajax de Spurs echter in leven. "Het feit dat we maar met 0-1 verloren betekende dat we hoop hadden voor de return." In die return leek het echter ook mis te gaan. Ajax kwam via goals van Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech op een 2-0 voorsprong. "Hoewel ik denk dat we niet slecht begonnen, stonden we wel 2-0 achter."

Na rust draaide Tottenham de wedstrijd alsnog om. "Ik denk dat er iets gebeurde in de kleedkamer en via Lucas (Moura red.) kwamen we in een paar minuten terug tot 2-2 en gingen we echt weer geloven in onze kansen om door te gaan."

Tottenham Hotspur speelt op 1 juni de finale van de Champions League tegen Liverpool.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws