Indrukwekkend rijtje voor PSV-talent: 'Leipzig, City, United, Chelsea ook...'

Indrukwekkend rijtje voor PSV-talent: 'Leipzig, City, United, Chelsea ook...'

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 14:57vr 24-05-2019 om 14:57

Laatste update: vrijdag 24 mei 2019 om 15:16vr 24-05-2019 om 15:16

Mohammed Ihattaren verlengde in maart van dit jaar zijn contract bij PSV tot medio 2022. En dat terwijl er heel wat mooie clubs waren die de middenvelder over wilden nemen, zo vertelt de jongeling.

"Leipzig, City, United, Chelsea ook. En ik kon ook naar Spanje, ja", aldus Ihattaren in gesprek met FunX. "Natuurlijk was een contract in het buitenland heel mooi, maar ik heb het hier gewoon naar mijn zin."

Zijn familie was een belangrijke reden voor Ihattaren om in Nederland te blijven. "Mijn moeder zei ook: geld is niet het belangrijkst. Mijn vader was een tijdje ziek. Als je ziet wat hij heeft meegemaakt en wat ik heb meegemaakt... Geld heeft hem niet beter gemaakt. Gezondheid ging voor alles. Dat was voor mij echt het moment van: ik blijf hier."

Ooit hoopt de middenvelder, die dit seizoen tot twaalf competitieoptredens kwam, wel de stap te maken. "Barça, Real... als het maar ooit een topclub mag zijn. (,,,) Ik probeer natuurlijk eerst een grote man te worden bij PSV." Mocht het ooit zover komen, is Ihattaren niet van plan alleen te gaan. "Als ik ooit wegga, gaan mijn ouders mee. De Spaanse competitie, de Engelse competitie: daar droom ik wel van."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws