Zwollenaar in verband gebracht met PEC: 'Belangrijk weer in de picture te komen'

Zwollenaar in verband gebracht met PEC: 'Belangrijk weer in de picture te komen'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 10:38za 25-05-2019 om 10:38

Nick Marsman had vrijdagavond voor het eerst sinds 2017 een basisplaats. De 28-jarige doelman stond onder de lat bij FC Utrecht in het duel met Vitesse in de finale van de play-offs om Europees voetbal (1-1). Het is een van zijn laatste optredens voor de Domstedelingen.

De teleurgestelde Marsman vertrekt transfervrij bij Utrecht. "Ik heb vanaf mijn achttiende aan een stuk door wedstrijden gespeeld. Als je dan vorig jaar ineens weinig speelt en dit seizoen het hele jaar niet, dan loop je je wel te verbijten. Maar ik zal er verder geen woorden aan vuil maken", zegt hij tegen Voetbal International.

De doelman is naar verluidt in beeld bij PEC Zwolle, dat opvolgers zoekt voor Mickey van der Hart en Diederik Boer. "Ik denk dat het goed is om te laten zien dat ik fit ben en dat ik zeker kan keepen. Het is in de media gekomen", lacht Marsman, die niet wil zeggen of hij al heeft getekend. "Voor mij is het belangrijk om weer wedstrijden te maken en weer in de picture te komen."

De geboren Zwollenaar laat zich niet in de kaarten kijken als wordt gesteld dat hij volgend seizoen weer in zijn geboortestad is te vinden. "Daar ga ik niet op in."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws