Dat mensen nu tegen mij zeggen dat ik op Appie lijk, is echt heel mooi

"Dat mensen nu tegen mij zeggen dat ik op Appie lijk, is echt heel mooi"

Gepubliceerd: woensdag 29 mei 2019 om 14:49wo 29-05-2019 om 14:49

Naci Ünüvar, deze week uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax, vindt het bijzonder dat sommige mensen tegen hem zeggen dat hij qua speelstijl op Abdelhak Nouri lijkt. Ünüvar (15) vertelt dat op de website van zijn club. 

Dinsdag ontving de tiener de Abdelhak Nouri Trofee, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de grootste belofte uit de opleiding van Ajax. "Ik ben echt trots op mezelf. Je kunt dit niet in je eentje voor elkaar krijgen, ik ben mijn teamgenoten en trainers dan ook erg dankbaar. Dit is echt een heel mooi moment", aldus Ünüvar

Dat de award is vernoemd naar Nouri, vindt hij erg speciaal. "Het betekent heel veel voor me, de Abdelhak Nouri-trofee. Wat hij in de jeugd allemaal heeft laten zien, hoe hij steeds die lijn doortrok... Dat mensen nu tegen mij zeggen dat ik op Appie lijk, is echt heel mooi om te horen."

In juli 2017 werd Nouri tijdens een oefenduel van Ajax in Duitsland getroffen door een hartstilstand. Hij liep blijvende hersenschade op.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws