Bergwijn gooit Ajax-deur niet dicht: 'Je weet niet wie weggaan en wie blijven'

Bergwijn gooit Ajax-deur niet dicht: 'Je weet niet wie weggaan en wie blijven'

Gepubliceerd: maandag 3 juni 2019 om 07:47ma 03-06-2019 om 07:47

Steven Bergwijn ontwijkt de vragen over de interesse van Ajax. De vleugelaanvaller van PSV lijkt de deur naar een transfer naar Amsterdam in ieder geval nog niet dicht te gooien.

"Daar moet ik over nadenken", reageert Bergwijn in gesprek met de NOS op de vraag of Ajax kans maakt op zijn handtekening. Is het dan een stap omhoog? "Ze hebben het goed gedaan dit jaar, waren fantastisch in de Champions League, hebben mooi voetbal gespeeld. Maar dat is geen garantie voor volgend jaar, je weet niet wie er weggaan en wie er blijven. Ik moet gewoon rustig kijken en alles open houden."

De Ajax-spelers van het Nederlands elftal zien Bergwijn graag komen. "Er worden wel grapjes gemaakt, maar ik sta er redelijk nuchter in. Donny van de Beek hoor ik wel vaak", lacht de aanvaller. "Maar het is een goede gozer."

"Ik blijf redelijk rustig", benadrukt Bergwijn over de geruchtenstroom. "Zolang ik niks hoor, hoef ik me ook nergens druk om te maken. Ik hoef niet per se weg bij PSV en het hoeft ook niet per se Ajax te zijn, ik moet gewoon kijken wat het beste voor mij is en voor mijn ontwikkeling."

Poll

Bergwijn naar Ajax: zie jij het gebeuren?

(8416 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws