Daily Record: Ajax wees bod van Man United af en ziet in Maignan Onana-opvolger

Daily Record: Ajax wees bod van Man United af en ziet in Maignan Onana-opvolger

Gepubliceerd: maandag 3 juni 2019 om 23:22ma 03-06-2019 om 23:22

Volgens de Engelse tabloid The Daily Record heeft Ajax onlangs een miljoenenbod op André Onana afgewezen. Het bod was afkomstig van Manchester United, dat ook in OSC Lille-doelman Mike Maignan een geschikte opvolger voor David De Gea ziet. Ook Ajax zou azen op Maignan.

Man United hoopte Onana te strikken als opvolger voor De Gea, die in verband wordt gebracht met de Europese top, maar het bod was voor Ajax niet voldoende. Het is niet duidelijk hoeveel United geboden heeft. De club hoopt nu Maignan te contracteren, maar ook de Amsterdammers liggen op de loer.

Ajax heeft naar verluidt bij Lille geïnformeerd naar de vraagprijs van Maignan, die Onana juist weer op moet volgen. The Daily Record schrijft dat Maignan 35 miljoen euro kost. De Franse doelman (23) werd onlangs uitgeroepen tot doelman van het jaar in Frankrijk, nadat hij met Lille vijftien keer de nul wist te houden. Maignan behoort sinds kort ook tot de selectie van de Franse bondscoach Didier Deschamps. 

De ontwikkelingen van Maignan zijn in Amsterdam en in Manchester opgevallen. Ajax lijkt alvast voor te sorteren op een transfer van Onana, die veertig miljoen euro op moet leveren. De Kameroense doelman committeerde zich onlangs aan Ajax en blijft nog één jaar in Amsterdam.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws