La Repubblica: Promovendus doet Buffon eerste voorstel voor terugkeer in Serie A

La Repubblica: Promovendus doet Buffon eerste voorstel voor terugkeer in Serie A

Gepubliceerd: donderdag 6 juni 2019 om 13:37do 06-06-2019 om 13:37

Gianluigi Buffon keert na de zomer niet meer terug bij Paris Saint-Germain. Volgens het Italiaanse La Repubblica is het goed mogelijk dat de 41-jarige sluitpost terugkeert naar Italië.

Het medium meldt dat Brescia de eerste club is die Buffon een 'serieus voorstel' gaat doen sinds bekend is dat zijn avontuur bij Paris Saint-Germain beperkt blijft tot één seizoen. Brescia werd het afgelopen seizoen kampioen van de Serie B en komt daardoor volgend seizoen uit op het hoogste niveau van Italië. 

Naast Brescia worden ook Lazio en Genoa genoemd als mogelijke nieuwe werkgevers van Gigi. Buffon zou op de laatste speeldag van de Serie A met Francesco Totti, maar AS Roma lijkt niet geinteresseerd om de ervaren goalie over te nemen. De goalie is inmiddels 41 jaar, maar is nog niet van plan een punt achter zijn lange loopbaan te zetten.

De 176-voudig Italiaans international speelde sinds 2001 in het shirt van Juventus, maar besloot vorig jaar toch nog een avontuur aan te gaan. Paris Saint-Germain nam hem over, maar in de Franse hoofdstad groeide Buffon niet uit tot de onbetwiste nummer één.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws