Update: 'Vélez bereikt principe-akkoord met PSV: Romero terug naar Argentinië'

Update: 'Vélez bereikt principe-akkoord met PSV: Romero terug naar Argentinië'

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 08:27do 13-06-2019 om 08:27

PSV-spits Maxi Romero wil zich graag laten verhuren aan zijn oude club Vélez Sarsfield. Dat meldt het Eindhovens Dagblad dinsdag. De Argentijn denkt zich daar te kunnen rehabiliteren na achttien rampzalige maanden in Eindhoven. 

Romero (20) werd eind 2017 door Vélez verhuurd aan PSV. Een halfjaar later lijfde de topclub uit Eindhoven de aanvaller definitief in. Romero is sinds zijn overstap naar de Eredivisie amper in actie gekomen. Hij viel van de ene blessure in de andere. Afgelopen jaargang stond hij slechts 20 minuten op het veld op het hoogste niveau. 

Een verhuur binnen Nederland 'is in principe geen optie voor Romero', schrijft het EDDe clubs staan sowieso bepaald niet in de rij voor hem. 'In Argentinië lijkt zijn perspectief op speeltijd op het hoogste niveau nog het meest gegarandeerd en dus probeert PSV mee te denken bij een deal.'

Onderhandelingen tussen PSV en Vélez beloven volgens het ED pittig te worden, omdat de Eindhovenaren een jaar geleden zo'n tien miljoen euro betaalden voor Romero en nu dus 'iets aan de hoge investering terug willen verdienen'. 

Update 13/6 08.27: Vélez Y Su Mundo meldt donderdagochtend dat PSV en Vélez in grote lijnen akkoord zijn over een verhuur van Romero. De spits wordt een jaar gestald bij zijn oude club. Een aantal details moet nog wel besproken worden, weet het lokale medium. Romero wil zelf dolgraag aan de slag bij Vélez. In Argentinië krijgt hij te maken met trainer Gabriel Heinze, oud-speler van onder meer Real Madrid en Manchester United. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws