Telefoon ontploft na winnende Oranje-treffer: 'Had direct al 200 berichten...'

Telefoon ontploft na winnende Oranje-treffer: 'Had direct al 200 berichten...'

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 16:24do 13-06-2019 om 16:24

Jill Roord kreeg veel complimenten nadat ze Oranje aan een zege hielp in de openingswedstrijd van het WK. Dat vond de invalster leuk, maar ze vindt dat het nu weer tijd is om vooruit te kijken.

"Ik heb veel complimenten gehad, maar ben er nu ook wel weer klaar mee", zegt ze in gesprek met De Telegraaf. "Zaterdag wacht ons weer een belangrijke wedstrijd."

Haar sterke invalbeurt tegen Nieuw-Zeeland heeft in ieder geval geleid tot discussie over de basisopstelling. "Ik sta er echt heel nuchter in. Dit was een moment waar ik lang op heb gewacht, maar het was pas onze eerste wedstrijd op dit WK. Ik wil verder, ik wil meer", zegt Roord daarover. Het liefst krijgt ze een basisplaats. "Wat mijn goal betekent voor het duel met Kameroen? Geen idee. Ik verwacht helemaal niets. Al helpt zo’n doelpunt natuurlijk wel. (...) Weet je, ik ben heel ongeduldig, maar dit is het enige wat ik kan doen", verwijst ze naar haar doelpunt.

De treffer tegen Nieuw-Zeeland leverde in ieder geval een vracht aan reacties op. "Mijn telefoon was echt ontploft. Direct na de wedstrijd had ik al 200 berichten, maar ’s morgens waren het er nog veel meer. Ik heb niet eens iedereen kunnen beantwoorden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws