Hoopgevend nieuws uit Andalusië voor Ajax: 'Sevilla bereid tot verkoop Promes'

Hoopgevend nieuws uit Andalusië voor Ajax: 'Sevilla bereid tot verkoop Promes'

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 20:20vr 14-06-2019 om 20:20

Sevilla staat naar verluidt niet onwelwillend tegenover een verkoop van Quincy Promes, die begeerd wordt door Ajax. Volgens het lokale medium El Desmarque zijn de Andalusiërs bereid om naar een interessant bod vanuit Amsterdam.

De 27-jarige Oranje-international heeft pas net zijn eerste seizoen in het Estadio Ramén Sánchez Pizjuán achter de rug: Sevilla betaalde in augustus twintig miljoen euro om Promes los te weken van Spartak Moskou. De geboren Amsterdammer heeft een clausule van 150 miljoen euro in zijn tot medio 2023 staan, maar volgens El Desmarque staat men open voor een veel lager bod van geïnteresseerde clubs. Aan welke orde van grootte Ajax moet denken, laat het medium echter in het midden.

Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, bevestigde donderdagavond de geruchten die in Spanje al langer de ronde deden: Ajax is concreet geïnteresseerd in de vleugelaanvaller. Promes wordt in Amsterdam gezien als de ideale aanwinst voor de rechterflank. De Oranje-international is een oude bekende van trainer Erik ten Hag: de twee werkten tijdens het seizoen 2012/2013 samen bij Go Ahead Eagles.

Poll

Is Promes een goede versterking voor Ajax?

(23896 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws