Bod van FC Groningen: 'Kijken of de gelimiteerde transfersom van toepassing is'

Bod van FC Groningen: 'Kijken of de gelimiteerde transfersom van toepassing is'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 09:24wo 19-06-2019 om 09:24

FC Groningen wil zich versterken met Glenn Bijl. De Trots van het Noorden heeft inmiddels een bod uitgebracht op de 23-jarige speler. De zaakwaarnemer van Bijl hoopt dat er snel schot in de zaak komt. 

"Wij wachten op dit moment op instemming van FC Emmen, zodat wij met FC Groningen om tafel kunnen om ook persoonlijk tot een akkoord te komen", laat Mesut Eslik aan Dagblad van het Noorden weten. 

"Wij zijn de bieding van FC Groningen aan het bestuderen en onderzoeken of de gelimiteerde transfersom van toepassing is", wil Emmen-voorzitter Ronald Lubbers over de zaak kwijt. In het contract van Bijl is een afgesproken bedrag opgenomen, maar blijkbaar geldt die clausule niet voor iedere club in Nederland. 

Hogerop
Bijl is Emmen dankbaar voor de kans die hem in Drenthe is geboden, stelt hij in gesprek met DvhN. "Maar dat ik een stap richting clubs uit de categorie Vitesse, FC Utrecht en FC Groningen ambieer, heb ik al eerder aangegeven. Ik ben blij met de belangstelling. Ik woon in Groningen, ken de club door en door, maar voorlopig moet ik rustig afwachten."

Bijl doorliep de gehele jeugdopleiding vna FC Groningen. Hij brak niet door en maakte in 2017 transfervrij de overstap naar Emmen. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws