LIVE: Loting tweede voorronde Champions League - mét PSV (gesloten)

LIVE: Loting tweede voorronde Champions League - mét PSV (gesloten)

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 12:20wo 19-06-2019 om 12:20

PSV gaat woensdagmiddag in de koker in het Zwitserse Nyon, waar wordt geloot voor de tweede voorronde van de Champions League. De Eindhovenaren worden gekoppeld aan FC Basel of Olympiakos Piraeus. VoetbalPrimeur houdt je vanaf hier live op de hoogte van de loting.

De Eindhovenaren zitten in het zogenaamde 'League Path'. Naast PSV volgen ook FC Basel, Olympiakos Piraeus en Viktoria Plzen dit pad. PSV is niet-geplaatst en zal daarom worden gekoppeld aan Basel of Olympiakos.

Mogelijke tegenstanders PSV: FC Basel of Olympiakos Piraeus

In Nyon wordt ook geloot voor de tweede voorronde van het zogenaamde 'Champions Path'. Dit is interessant voor Ajax, dat uiteindelijk in de derde voorronde van het Chamions Path instroomt.

De heenwedstrijden in de tweede voorronde van de Champions League worden afgewerkt op 23 en 24 juli. De returns staan gepland voor 30 en 31 juli. Tussendoor strijdt PSV met Ajax om de Johan Cruijff Schaal. Die wedstrijd werd eerder door de KNVB van zondag 28 naar zaterdag 27 juli geplaatst, zodat PSV meer rust heeft in aanloop naar de return in de voorronde van de Champions League.

Vorig seizoen slaagde PSV erin via de voorronde het hoofdtoernooi te bereiken. De formatie van Mark van Bommel was toen in de play-offs te sterk voor BATE Borisov.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws