Roda JC vult technische staf verder aan: club haalt oude bekende van De Jong

Roda JC vult technische staf verder aan: club haalt oude bekende van De Jong

Gepubliceerd: vrijdag 21 juni 2019 om 15:29vr 21-06-2019 om 15:29

Roda JC heeft Maurice Verberne aangesteld als nieuwe assistent-trainer. De 48-jarige Verberne, die als profvoetballer voornamelijk in de Eerste Divisie actief was, kent Jean-Paul de Jong nog van hun gezamenlijke tijd in de technische staf van FC Eindhoven.

Verberne heeft in het Parkstad Limburg Stadion een contract voor één seizoen getekend, zo valt te lezen op de website van de club uit Kerkrade. Hij was tussen 2013 en 2018 al actief als assistent-trainer bij FC Eindhoven en werkte in die hoedanigheid samen met Jean-Paul de Jong, die van 2013 tot 2015 eindverantwoordelijke was in het Jan Louwers Stadion. Eerder was Verberne als assistent actief bij aartsrivaal MVV.

Met Jean-Paul de Jong, die vrijdag werd gepresenteerd aan de pers in het Parkstad Limburg Stadion, en Verberne als nieuwe stafleden bouwt Roda aan een nieuw team dat de club weer omhoog moet helpen. Ook José Maria Fernández Rubio zal daarbij een rol moeten gaan vervullen. Hij werd ruim een week geleden aangesteld als 'head of digital scouting' bij de club uit Kerkrade. Daarmee lijkt de rol van Harm van Veldhoven, die algemeen- en technisch directeur was, uitgespeeld.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws