Van de Beek in de Spaanse spotlights; transferafspraak tussen Ajax en speler

Van de Beek in de Spaanse spotlights; transferafspraak tussen Ajax en speler

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 00:20wo 26-06-2019 om 00:20

Laatste update: woensdag 26 juni 2019 om 14:45wo 26-06-2019 om 14:45

Donny van de Beek staat woensdag op de voorpagina van de Spaanse krant Marca. De Ajacied geldt bij Real Madrid als alternatief voor Paul Pogba. Van de Beek heeft afgelopen seizoen veel indruk gemaakt op de clubleiding van Real.

Van de Beek viel niet alleen op vanwege zijn technische bagage, maar ook vanwege zijn loopvermogen en veelzijdigheid. De Oranje-international speelde in de Champions League-duels met Real een belangrijke rol en was belangrijk in Turijn, waar Ajax Juventus uitschakelde.

Real-trainer Zinédine Zidane wil volgend seizoen een fysiek sterker elftal opstellen, waar Van de Beek prima in zou passen, aldus Marca. Het vastleggen van Pogba heeft echter de voorkeur. Van de Beek is echter wel een stuk goedkoper dan de Fransman, die volgens Marca 160 miljoen euro moet kosten.

De Ajacied kan worden vastgelegd voor zestig miljoen, schrijft de krant. Volgens Marca hebben Ajax en Van de Beek de afspraak gemaakt dat hij bij een goed bod van een grote club mag vertrekken. Real voldoet in ieder geval aan het profiel van Van de Beek.

Het Algemeen Dagblad schreef dinsdagochtend over belangstelling van een 'internationale topclub' voor Van de Beek. Mogelijk gaat het dus om Real. Daar waar Marca rept over zestig miljoen, had het AD het over minimaal vijftig miljoen voor de Ajax-speler. 

Poll

Past Van de Beek bij Real Madrid?

(4724 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws