RKC komt met contractnieuws na promotie: 'Heeft zich enorm ontwikkeld'

RKC komt met contractnieuws na promotie: 'Heeft zich enorm ontwikkeld'

07-07-2019 10:34
25

Etienne Vaessen heeft zijn contract bij RKC Waalwijk verlengd tot medio 2022. De 23-jarige doelman speelde een belangrijke rol in de promotie van de club naar de Eredivisie en wordt daarvoor beloond.

Vaessen speelt sinds de zomer van 2015 bij RKC en is sinds 2017 de vaste keus onder de lat in Waalwijk. Enkele maanden geleden werd er al een optie in het contract van de Bredanaar gelicht, maar de clubleiding van RKC is dusdanig tevreden over de goalie, dat zijn contract is opengebroken, opgewaardeerd en verlengd.

Wedden

Meer odds

"Etienne heeft zich het afgelopen seizoen enorm ontwikkeld. Met belangrijke reddingen heeft hij ons in de beslissende fase van het seizoen meer dan eens op de been gehouden. Etienne heeft dit dan ook zelf afgedwongen en hopelijk kan hij deze lijn doorzetten in de Eredivisie", vertelt algemeen directeur Frank van Mosselveld op de clubsite.

Vaessen verdedigde tot dusver 92 keer het doel van de Waalwijkers. RKC begint op 3 augustus aan het Eredivisie-seizoen met een uitwedstrijd tegen VVV-Venlo.