Ultieme beloning voor 'massively proud' Mount na periodes bij Vitesse en Derby

Ultieme beloning voor 'massively proud' Mount na periodes bij Vitesse en Derby

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 15:32ma 15-07-2019 om 15:32

Laatste update: maandag 15 juli 2019 om 15:47ma 15-07-2019 om 15:47

Chelsea heeft Mason Mount beloond met een nieuw contract. Dat melden The Blues maandag via de officiële kanalen. Mount tekent voor vijf seizoenen.

Mount (20) speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Derby County en maakte indruk onder de vleugels van manager Frank Lampard. Na de aanstelling van Lampard op Stamford Bridge, lijkt de Engelse middenvelder een serieuze kans te krijgen in de hoofdmacht van Chelsea. Mount is tot de zomer van 2024 vastgelegd.

"Het is a massively proud moment voor mezelf en mijn familie", reageert een dolblije Mount op de Chelsea-site. "Ik loop hier sinds mijn zesde rond en het was altijd mijn doel om het eerste te halen. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen. Hopelijk kan ik impact maken."

Chelsea-directrice Marina Granovskaia is vol lof over Mount. "Hij heeft de juiste stappen gezet in de jeugdopleiding en blonk altijd uit als een fantastisch talent en toegewijde speler. We hebben zijn ontwikkeling nadrukkelijk gevolgd gedurende zijn verhuurperiodes en nu is hij klaar om mee te doen in de top van de Premier League."

Mount speelde in het seizoen 2017/2018 op huurbasis bij Vitesse. In Arnhem was de offensief ingestelde middenvelder goed voor veertien doelpunten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws