'PSV wil snel met Feyenoord om tafel: kamp-Berghuis dient verzoek in'

'PSV wil snel met Feyenoord om tafel: kamp-Berghuis dient verzoek in'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 13:04di 16-07-2019 om 13:04

Laatste update: dinsdag 16 juli 2019 om 13:19di 16-07-2019 om 13:19

PSV wil snel met Feyenoord in gesprek over Steven Berghuis. Dat meldt Voetbal International. Het management van de 27-jarige aanvaller heeft de Rotterdamse club verzocht een transfer bespreekbaar te maken.

Berghuis geldt in Eindhoven als de belangrijkste kandidaat om Steven Bergwijn en/of Hirving Lozano op te volgen. Enkele weken geleden vroeg PSV een prijsindicatie van Feyenoord, maar technisch manager John de Jong kreeg toen te horen dat de speler niet te koop is. PSV weigert echter de handdoek in de ring te gooien en wil snel in gesprek.

Het feit dat het management van Berghuis beide clubs om de tafel wil hebben, zegt volgens Voetbal International 'iets over de plannen van de aanvaller zelf'. Berghuis heeft oren naar een transfer. Voor Feyenoord komt het verzoek op een vervelend moment. De Rotterdamse club kan de miljoenen die Berghuis oplevert goed gebruiken, maar wil de nieuwe trainer Jaap Stam niet meteen beroven van zijn sterspeler.

Feyenoord wil naar verluidt twintig miljoen euro hebben voor Berghuis. Dat is PSV vooralsnog te gortig. Nog nooit spendeerden de Eindhovenaren zoveel geld aan één speler. Ook verdiende Feyenoord nog nooit zoveel aan een uitgaande transfer. De nummer drie van het afgelopen Eredivisie-seizoen probeert in de tussentijd het doorlopende contract van Berghuis te verlengen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws