'Bergwijn wil heel graag naar Ajax, maar Overmars staat met handen op de rug'

'Bergwijn wil heel graag naar Ajax, maar Overmars staat met handen op de rug'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 22:14di 16-07-2019 om 22:14

Marc Overmars verklaarde maandag op het trainingskamp in Oostenrijk dat er één club concreet is voor David Neres, maar zijn zaakwaarnemer weet van niets. Althans, dat is wat De Telegraaf-journalist en Ajax-watcher Mike Verweij een dag later meldt. Overmars liet in het midden welke club geïnteresseerd is.

"Volgende week gaan we met zijn begeleiding om de tafel. Voor David is één club concreet, met een bod", zei Overmars maandag tegen Voetbal International. Verweij countert. "Er werd gezegd dat er interesse zou zijn voor Neres en er zelfs een bod zou zijn gedaan. Zijn zaakwaarnemer weet daar niets van, dus dat is heel opmerkelijk", zegt Verweij voor de camera van De Telegraaf.

Bergwijn
PSV'er Steven Bergwijn staat hoog op de lijst bij Ajax, maar Overmars mag naar verluidt pas toeslaan wanneer er iemand vertrekt uit Amsterdam. "Bergwijn wil heel graag naar Ajax, maar ik heb van de week een rekensommetje gemaakt: Marc Overmars heeft inmiddels 451 miljoen euro binnengehaald aan transfersommen."

"Tóch staat hij met de handen op de rug. Hij mag Bergwijn van de raad van commissarissen pas aantrekken wanneer óf Ziyech, óf Neres wordt verkocht. Daar is nog geen sprake van. Sterker nog, er is totaal geen interesse voor die spelers. (...) Er is geen, of heel weinig, interesse voor die spelers, dus wacht Bergwijn af."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws