'Nieuwe optie dient zich aan voor Pereiro: PSV wil 10 tot 15 miljoen euro'

'Nieuwe optie dient zich aan voor Pereiro: PSV wil 10 tot 15 miljoen euro'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 23:38di 16-07-2019 om 23:38

Gastón Pereiro heeft er een optie bij. De PSV'er staat volgens Voetbal International in de belangstelling van het Russische Spartak Moskou, dat zich nog niet met een bod in Eindhoven heeft gemeld.

Onder meer AC Milan en Watford werden al aan Pereiro gelinkt, maar naar verluidt heeft de Uruguyaan ook een optie in Rusland. PSV staat open voor een verkoop van de linkspoot, die nog een contract tot volgend jaar heeft. Wil PSV wat verdienen, dan moet Pereiro nu verkocht worden. De club zet hoog in en hoopt tien tot vijftien miljoen euro te ontvangen.

Pereiro leek vorig jaar al op weg naar de uitgang, maar besloot toen te blijven. PSV hoopte het contract van de middenvelder te verlengen, maar zijn zaakwaarnemer bleek een zeer lastige onderhandelingspartner. Beide partijen kwamen er uiteindelijk niet uit. De verwachting is niet dat Pereiro nog langer bij PSV blijft.

Pereiro heeft bij PSV behoorlijke concurrentie, want ook Mohammed Ihattaren, Ibrahim Afellay, Erick Gutierrez en Sam Lammers kunnen op zijn positie spelen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Pereiro voor Rusland kiezen?

(1857 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws