ED: PSV geeft de moed niet op en denkt aan 8 à 9 miljoen euro voor Berghuis

ED: PSV geeft de moed niet op en denkt aan 8 à 9 miljoen euro voor Berghuis

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 22:20wo 17-07-2019 om 22:20

PSV heeft de hoop op Steven Berghuis nog lang niet opgegeven, meldt het Eindhovens Dagblad woensdagavond. De Rotterdammers lieten eerder op de dag weten dat de linkspoot niet te koop is, maar volgens het ED hoopt PSV dat er op de lange termijn toch nog iets mogelijk is.

Berghuis zelf zou wel oren hebben naar een dienstverband in Eindhoven. De Rotterdammers hebben naar verluidt een vraagprijs van vijftien à twintig miljoen euro in hun hoofd, maar PSV lijkt sowieso niet van plan om dat bedrag op tafel te leggen. De club vindt een bedrag tussen de acht en negen miljoen euro een realistischer optie. Volgens het ED is het niet ondenkbaar dat Feyenoord de vraagprijs laat zakken, wanneer Berghuis daadwerkelijk wil vertrekken en dat beide topclubs elkaar op termijn alsnog weten te vinden.

PSV houdt serieus rekening met een laat vertrek van Hirving Lozano, Steven Bergwijn en/of Gastón Pereiro: Berghuis zou in dat geval zowel op de vleugels als op nummer tien voor een nieuwe impuls moeten zorgen. De 27-jarige linkspoot uit Apeldoorn staat nog tot de zomer van 2021 onder contract in Rotterdam-Zuid.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Berghuis naar PSV: een goed idee?

(12115 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws