Tadic: 'Misschien hebben we het voetbal een beetje veranderd, kijk maar naar Juve'

Tadic: 'Misschien hebben we het voetbal een beetje veranderd, kijk maar naar Juve'

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 19:24do 18-07-2019 om 19:24

Dusan Tadic kijkt vol trots terug op het afgelopen seizoen met Ajax. De Amsterdammers veroverden de dubbel en reikten tot de halve finale van de Champions League. Daar had de Serviër met 38 goals en 24 assists een groot aandeel in.

"Het afgelopen seizoen was ongelofelijk. Het was het succes van de hele club: directie, coaches, supporters, de spelers. Iedereen zat op dezelfde golflengte, omarmde dezelfde filosofie", zegt Tadic op de clubsite. "In het team zat echt een heerlijke vechtlust, iedereen had het naar zijn zin, alles klopte. En het mooiste is: mensen spraken over Ajax."

"We waren toch wel de hit van het afgelopen seizoen", vervolgt de dertigjarige aanvaller. "Misschien hebben we het voetbal een heel klein beetje veranderd. Kijk maar naar Juventus. Wat hebben ze gedaan? Een aanvallend ingestelde coach aangetrokken. Na onze wedstrijden in de Champions League wordt er weer een anders tegen voetbal aangekeken, veel clubs willen zoals Ajax spelen."

Bang dat Ajax daardoor met eigen wapens wordt verslagen, is Tadic niet. "Ik denk dat we wel weer een antwoord klaar hebben. Ikzelf was heel productief dit jaar. Maar eerlijk: dat zegt me niet zoveel. Ik denk aan het team: de ene keer scoor je, dan geef je weer een assist en als het nodig is, knap je een dirty job op."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws