Boussaboun tipt Bounedjah bij Feyenoord: Ze kunnen hem alleen niet betalen

Boussaboun tipt Bounedjah bij Feyenoord: "Ze kunnen hem alleen niet betalen"

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 23:47vr 19-07-2019 om 23:47

Laatste update: vrijdag 19 juli 2019 om 23:54vr 19-07-2019 om 23:54

Baghdad Bounedjah zou uitstekend bij Feyenoord passen, denkt Ali Boussaboun. De spits van Algerije, die de Afrika Cup-finale tegen Senegal besliste, speelt echter in Qatar en lijkt sowieso niet haalbaar.

"Feyenoord moet de spits van Algerije halen. Die zou daar heerlijk passen. Hij speelt in Qatar, dus ze kunnen hem alleen niet betalen", zegt Boussaboun bij FOX Sports. Bounedjah staat onder contract bij Al-Sadd. Een lastig verhaal, erkent Boussaboun. "We weten waar de salarissen liggen in Nederland. Helemaal bij Feyenoord, dat minder te besteden heeft dan Ajax en PSV. Tenzij hij bij een topclub in Nederland wil spelen en er financieel op achteruit wil gaan, maar sportief op vooruit."

Bounedjah was een van de blikvangers bij het Algerijnse elftal. Boussaboun denkt dat er meer in de 27-jarige spits zit. "Ik denk dat er nog wel rek in hem zit. Hij voetbalt in het Midden-Oosten. Die jongen kan alleen maar beter worden."

Ook analist Kees Kwakman heeft goed op Bounedjah gelet. "Hij kan wel in de kleine ruimtes spelen. Je zag hem sleuren, rennen en koppen en hij hield af en toe een balletje vast. Als Feyenoord steeds de bovenliggende partij is en de ruimtes klein zijn, komen er net wat andere dingen bij kijken. Het publiek gaat in ieder geval van hem houden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws