'Bale betrapt tijdens golfen terwijl Real-ploeggenoten verloren van Tottenham'

'Bale betrapt tijdens golfen terwijl Real-ploeggenoten verloren van Tottenham'

Gepubliceerd: woensdag 31 juli 2019 om 16:58wo 31-07-2019 om 16:58

Terwijl Real Madrid op de Audi Cup speelde tegen Tottenham Hotspur, was Gareth Bale een potje aan het golfen. Zinédine Zidane liet de veelbesproken Welshman thuis omdat hij 'niet fit' zou zijn. De afwezigheid van Bale lijkt niet los te kunnen worden gezien van de afgeketste transfer naar China.

Op het moment dat Real verloor van Tottenham, was Bale in Madrid aan het golfen. Dat melden Spaanse media, waaronder Marca en El Confidencial. Bale heeft waarschijnlijk geen minuut van de wedstrijd gezien, omdat hij dinsdagavond rond 20.00 uur op de foto is gezet. Op dat moment speelde Real in Duitsland tegen de Londenaren. 

Zidane zei op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Tottenham dat Bale niet fit was en in overleg met de medische staf besloot om achter te blijven in Madrid. Waarom hij écht thuisbleef is niet duidelijk. Volgens berichten uit Engeland was Bale woest omdat zijn transfer Jiangsu Suning op het laatste moment afketste. 

De speler had zijn koffers al gepakt, tot hij te horen kreeg dat de deal niet doorging. Jiangsu Suning zou de transfersom tóch niet willen betalen, maar het verhaal van Marca is dat Real op het laatste moment een transfersom vroeg. Dat wekt de suggestie dat Bale gratis op weg was naar de Real-uitgang. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws