'Bayern München heeft beet: Sané akkoord, nieuw transferrecord in aantocht'

'Bayern München heeft beet: Sané akkoord, nieuw transferrecord in aantocht'

Gepubliceerd: donderdag 1 augustus 2019 om 17:58do 01-08-2019 om 17:58

Laatste update: donderdag 1 augustus 2019 om 18:03do 01-08-2019 om 18:03

Als het aan Leroy Sané ligt, speelt hij komend seizoen bij Bayern München. De 23-jarige aanvaller van Manchester City heeft de knoop doorgehakt na een riante aanbieding uit Duitsland.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Kicker. Sané draagt komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid het shirt van Bayern München, al moet Manchester City nog wel groen licht geven. De kampioen van Engeland vraagt naar verluidt meer dan 100 miljoen euro.

BILD meldde woensdagavond dat Bayern een aanbieding heeft neergelegd bij zowel Sané als Manchester City. Dat zou positief zijn ontvangen in het kamp van de Duitse international. Sané heeft volgens Kicker ingestemd met het voorstel, waardoor de bal nu bij de clubs ligt. Bayern is al weken bezig met de komst van de 'Traumspieler'.

In de Allianz Arena ligt een contract voor vier of vijf seizoenen klaar. Sané ligt bij Manchester City nog tot medio 2021 vast. Als de megatransfer doorgang vindt, wordt Sané de duurste speler in de Bayern-historie. Het record staat pas enkele maanden op naam van Lucas Hernandez, die voor 80 miljoen euro overkwam van Atlético Madrid.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws