PSV kan borst natmaken: 'Maar we moeten ze niet gelijk onderschatten'

PSV kan borst natmaken: 'Maar we moeten ze niet gelijk onderschatten'

02-08-2019 22:37
104

Joël Drommel denkt dat PSV een tik heeft gehad na de verliespartijen tegen Ajax en FC Basel. Zaterdag wacht de eerste wedstrijd van het seizoen tegen FC Twente, dat terugkeert in de Eredivisie.

"Een tik? Ik denk het wel. Het is teleurstellend dat zij niet door zijn en de Johan Cruijff Schaal hebben verloren. We moeten ze niet gelijk onderschatten en gewoon ons ding doen", vertelt Drommel aan RTV Oost.

Twente haalde veel spelers, maar desondanks kan Drommel begrijpen dat mensen niet weten wat ze van de Tukkers moeten verwachten. "Ik kan het wel begrijpen. We hebben een lange trainingsmaand gehad. We zijn allemaal klaar voor morgen en gaan het allemaal zien hoe we ervoor staan."

Trainer Gonzalo Garcia-Garcia legt uit waar de kracht van Twente ligt. "Wij willen tegen elke ploeg de bal hebben. Als we voor onze eigen zestien gaan liggen kun je ook verliezen. Ik denk dat de kans groter is om te winnen door het spel te maken en druk te zetten. We moeten niet bang zijn, maar laten zien waar we op hebben getraind. Hopelijk werkt het."