Blind over mokerslag: Ik heb een biertje opengetrokken met een zak chips erbij

Blind over mokerslag: "Ik heb een biertje opengetrokken met een zak chips erbij"

03-08-2019 14:20 Laatste update: 14:24
134

De uitschakeling in de halve finale van de Champions League kwam keihard aan bij Daley Blind. De verdediger van Ajax vertrok na afloop van het duel met Tottenham Hotspur meteen naar huis. 

In gesprek met Ajax Life doet Blind een boekje open over de uren na het fatale moment. "Het was zó moeilijk", zegt Blind over de mokerslag tegen het magazine. "Ik appte mijn vrouw dat ik niet naar het spelershome zou komen en gelijk naar huis zou gaan en dat zij dat ook moest doen"

"Ik stapte in de auto om van de ArenA weg te rijden en toen ben ik in huilen uitgebarsten. Daarna reed ik naar huis en daar zei ik de hele avond niks meer. Ik heb een biertje opengetrokken met een zak chips erbij. Tegen mijn vrouw zei ik: Ik weet dat je lief voor me wilt zijn, maar zeg nu maar even niks."

Toch werd de klap snel verwerkt. "We moesten nog strijden voor het kampioenschap. Ik zag het ook als mijn rol om dat over te brengen op de groep", vervolgt Blind. "Ik kwam die ochtend op de training en merkte dat er al veel meer jongens waren die er zo in stonden. We moesten kampioen worden en onszelf belonen."