Uitspraken van Overmars kwamen hard aan: 'Mijn vriendin zei het. Kut, dacht ik'

Uitspraken van Overmars kwamen hard aan: 'Mijn vriendin zei het. Kut, dacht ik'

Gepubliceerd: woensdag 7 augustus 2019 om 07:23wo 07-08-2019 om 07:23

Toen Marc Overmars eerder dit jaar voor de camera van FOX Sports ruiterlijk erkende dat Ajax waarschijnlijk op zoek moest en zou gaan naar een nieuwe reservekeeper, wist Kostas Lamprou direct voldoende. Voor hem was het einde verhaal in de Johan Cruijff Arena. 

Lamprou vertelt dat in een interview met Voetbal International. De Griekse goalie ging in de fout tijdens het thuisduel met sc Heerenveen (4-4) en kort na die spectaculaire wedstrijd vertelde directeur voetbalzaken Overmars dat Ajax zich mogelijk gedwongen zag een nieuwe doelman aan te trekken. Niet veel later werd Bruno Varela gehuurd van Benfica.

"Weet je dat ik dat interview zelf nooit heb gezien? Mijn vriendin zei het later tegen me. Kut, dacht ik. Het kwam hard aan", blikt Lamprou in gesprek met VI terug. "Kijk, ik ben natuurlijk niet achterlijk, hè? Ik ben geen kind van twee, dus ik zag het zelf ook wel aankomen."

"Als we van Heerenveen hadden gewonnen, dan hadden we er misschien nooit meer iemand over gehoord. Maar nu ontstond er een ander sfeertje rondom mij. Een nieuwe keeper halen vond, en vind, ik te makkelijk. Dit was gewoon de makkelijkste weg. De clubleiding zag het halen van Bruno misschien als bescherming. Dan koelt iedereen af, zoiets."

Lamprou maakte deze zomer transfervrij de overstap naar Vitesse. Daar is hij voorlopig bankzitter. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws