Gemiste kans voor Ajax, PSV en Feyenoord: 'Hadden Halil vorig jaar moeten halen'

Gemiste kans voor Ajax, PSV en Feyenoord: 'Hadden Halil vorig jaar moeten halen'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 15:47ma 12-08-2019 om 15:47

Laatste update: maandag 12 augustus 2019 om 17:04ma 12-08-2019 om 17:04

Ajax, PSV of Feyenoord had best een gokje kunnen wagen met Halil Dervisoglu. Dat vindt Sinclair Bischop, reporter van RTV Rijnmond. De aanvaller van Sparta werd afgelopen week verkocht aan Brentford. 

De Championship-club neemt Dervisoglu (19) in januari over van Sparta. Tot die tijd is de jonge aanvaller dus nog actief op Het Kasteel. "Ik sta er wel van te kijken dat de complete top-drie in Nederland het talent van die jongen niet ziet", zegt Bischop maandag in de wekelijkse voetbalpodcast van RTV Rijnmond. "De topclubs in Turkije zien het allemaal en ik denk dat Sparta in de winterstop spijt krijgt dat-ie maar drie miljoen oplevert."

"Feyenoord ook weer...", voegt collega Jan Jaap Pruysen toe. "Ze hadden hem vorig jaar al moeten halen! Toen was-ie nog geen drie miljoen euro waard, maar één miljoen, of anderhalf. Ik weet zeker dat ze dat gokje makkelijk hadden kunnen nemen."

Bischop: "Hij speelde vorig jaar niet alles, maar Feyenoord had het tóch moeten zien. Halil gaat het echt wel redden. Je moet dat talent zien. Feyenoord ziet het nu bijvoorbeeld toch ook in die Johnston van Liverpool?!"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws