Utrechts strijdplan: 'De beste van Feyenoord, die moeten we aan banden leggen'

Utrechts strijdplan: 'De beste van Feyenoord, die moeten we aan banden leggen'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 15:33vr 16-08-2019 om 15:33

John van den Brom verwacht dat zijn FC Utrecht het zondag lastig zal krijgen in De Kuip. De Domstedelingen spelen tegen Feyenoord, dat donderdagavond nog in actie kwam in de voorronde van de Europa League.

Van den Brom denkt niet dat dat veel invloed zal hebben op de wedstrijd. "Ik heb er als trainer niet heel veel punten gehaald", zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Je weet dat het daar altijd lastig is. Ook nu zij een Europese wedstrijd in de benen hebben. Feyenoord blijft Feyenoord. Er staan goede spelers op het veld."

Het strijdplan voor FC Utrecht ligt al klaar. Van den Brom weet precies hoe hij de Rotterdammers in toom kan houden en heeft zijn spelers minutieus geïnstrueerd. "Stam probeert het nu met Steven Berghuis in de spits. Die speelt overal, behalve in de spits. Daar heb ik mijn jongens op voorbereid. Hij is hun beste speler, die moeten we aan banden leggen."

Utrecht mist zondagmiddag een aantal aanvallend ingestelde spelers. Jean-Christophe Bahebeck en Adrian Dalmau kunnen sowieso niet spelen en achter de naam van Sander van de Streek staat nog een vraagteken. Hij raakte deze week geblesseerd op de training.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws