ED: Doan-deal dreigt te stranden door prijskaartje van 13 miljoen euro

ED: Doan-deal dreigt te stranden door prijskaartje van 13 miljoen euro

20-08-2019 11:32 Laatste update: 11:43
435

PSV vindt de huidige vraagprijs die FC Groningen hanteert voor Ritsu Doan te hoog. Dat meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagochtend. FC Groningen verlangt naar verluidt een slordige 13 miljoen euro voor de Japanse stilist. Daar wil PSV niet aan. 

Als er geen verandering komt in de vraagprijs die Groningen hanteert, ziet de Brabantse topclub zich volgens het ED gedwongen om door te schakelen en op zoek te gaan naar alternatieven. 'Met de huidige vraagprijs en door PSV getaxeerde marktwaarde voor Doan wordt het lastig om een overeenkomst te realiseren', schrijft de krant dinsdag.

Om een deal uiteindelijk rond te krijgen, zullen beide clubs water bij de wijn moeten doen, stelt het ED; PSV heeft namelijk vastgesteld dat 13 miljoen geen realistisch bedrag is. Een transfersom van om en nabij de 8 miljoen euro, wellicht zelfs iets meer, 'omdat het laat in de transferperiode is', was ingecalculeerd. 

De Telegraaf meldde maandagavond al dat Nicolás González (21) in het Philips Stadion in beeld is als alternatief voor Doan. Blijkbaar stond de Argentijn van VfB Stuttgart vorig jaar ook al op een lijstje in Eindhoven. González heeft in Duitsland een contract tot medio 2023. De eveneens 21-jarige Doan ligt tot 2021 vast bij Groningen. 

No Poll