Vraagtekens bij keuze Dolberg: 'Ik denk dat het een heel moeilijk verhaal wordt'

Vraagtekens bij keuze Dolberg: 'Ik denk dat het een heel moeilijk verhaal wordt'

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 17:08di 20-08-2019 om 17:08

Laatste update: dinsdag 20 augustus 2019 om 17:12di 20-08-2019 om 17:12

De keuze van Kasper Dolberg voor OGC Nice is geen verstandige. Dat stelt Chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen in een nieuwe podcast. De Deen lijkt hard op weg om van Ajax naar Zuid-Frankrijk te gaan.

Dat de partijen uit elkaar gaan, is volgens Driessen een goede keuze. "Dolberg zag het niet meer zitten met Ajax en Ajax ook niet meer met Dolberg. Ten Hag heeft er alles aan gedaan en spreekt nu nog zijn vertrouwen uit in Dolberg, maar die maakt het gewoon niet waar", vertelt Driessen in de podcast Kick-Off.

De Deen kon ook op huurbasis naar TSG Hoffenheim, maar lijkt te kiezen voor een definitief vertrek naar Nice. "Dan kom je in Zuid-Frankrijk, daar wordt van je verwacht dat je direct goals gaat maken. Ik had het verstandiger gevonden van het management van Dolberg en Dolberg zelf als hij voor Hoffenheim had gekozen."

Bij die club zit namelijk Alfred Schreuder, die eerder al een jaar met Dolberg samenwerkte bij Ajax. "Die heeft hem een jaar meegemaakt en weet op welke knoppen hij moet drukken. Patrick Vieira (trainer van Nice red.) kent die hele jongen niet. Waarschijnlijk wordt hij naar Nice gehaald als spits voor erbij en dan gaat hij daar ook weer verpieteren. (...) Ik denk dat het een heel moeilijk verhaal wordt met die jongen."

Poll

Is Hoffenheim een logischere optie voor Dolberg?

(2719 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws