Breaking news

VP Award 2021: 'Pak schoen!', Ajax-boegbeeld Tadic sleept volgende prijs binnen

Veltman blijft rustig en geeft compliment aan scheidsrechter: 'Deed het prima'

Veltman blijft rustig en geeft compliment aan scheidsrechter: 'Deed het prima'

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 23:20di 20-08-2019 om 23:20

Joël Veltman blijft rustig na het 0-0 gelijkspel tegen APOEL Nicosia en hoopt de klus volgende week te klaren in Amsterdam. Veltman begon tegen APOEL in het hart van de verdediging, een positie waar hij, op vorige week na, al maanden niet speelde. 

Veltman stelt dat de communicatie met Argentijn Lisandro Martínez goed gaat. "Nu zie je dat hij het meer snapt. Het zijn simpele Engelse termen. Dan gaat het wel beter. Het is afstemming. We bekijken veel beelden van hoe we het willen, maar qua communicatie gaat het veel beter", vertelt hij aan Veronica.

Veltman solliciteerde in de slotfase naar een rode kaart, maar werd gespaard door de scheidsrechter. "Er was ook niets aan de hand. Ik maakte me breed. Als hij meer snelheid had, had ik hem goed tegenhouden, maar dat was niet zo. Veel geel? Ik vond de scheids prima fluiten. Voor iedere gele kaart viel wel wat te zeggen. Soms moet je de angel eruithalen."

APOEL en Ajax maakten er bij vlagen een heftige wedstrijd van. "Het was af en toe heftig, maar bij ieder tikje gingen ze liggen. De scheids deed dat over het algemeen prima."

"Iedereen had verwacht dat we makkelijk zouden winnen, maar wij wisten dat het geen appeltje eitje zou worden", sluit Veltman af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws