'Behoorlijke klap' voor Polak: Ze smeekten me: Sjaak, we willen dat je terugkomt

'Behoorlijke klap' voor Polak: "Ze smeekten me: Sjaak, we willen dat je terugkomt"

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 15:38do 12-09-2019 om 15:38

Laatste update: donderdag 12 september 2019 om 15:42do 12-09-2019 om 15:42

Sjaak Polak is sinds dit seizoen trainer van ADO Den Haag Vrouwen. De laatste jaren was hij actief bij derdedivisionist SJC, maar een paar weken voor het einde van de competitie werd de cultheld ontslagen. Het zit hem nog altijd niet lekker.

"Dat is een behoorlijke klap geweest", vertelt Polak aan Voetbal International. "Zo slecht ging het helemaal niet, alleen wilde die bal er maar niet in. Dan zit het effe tegen. Dat kan. Maar dan maakt de club een keuze. Of eigenlijk: één persoon (Patrick van den Berg, red.), die ik hoog heb zitten."

"De spelers snapten er niks van. Ik lag geweldig goed in die groep. Ze smeekten me: Sjaak, we willen dat je terugkomt. Doe het alsjeblieft. Maar dat kon ik niet opbrengen. Ik voelde me zo gepakt, op een manier die ik niet kon geloven."

Polak probeert het achter zich te laten en focust zich volledig op het vrouwenelftal van ADO. "Het is gebeurd. Ik hoef niet met modder te gooien. Hopelijk heeft iedereen ervan geleerd. Want na mijn vertrek is het alleen maar minder gegaan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws