Bruggink over Feyenoord-aanwinst: 'Eén keer meegetraind, geef die jongen tijd'

Bruggink over Feyenoord-aanwinst: 'Eén keer meegetraind, geef die jongen tijd'

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 10:42zo 15-09-2019 om 10:42

Goed nieuws voor Feyenoord in aanloop naar de wedstrijd tegen ADO Den Haag van zondagmiddag. Jens Toornstra, Nicolai Jørgensen en aanwinst Marcos Senesi zijn door Jaap Stam opgenomen in de wedstrijdselectie. 

Dat meldt Jan-Joost van Gangelen in Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports. "Ze zijn fit, maar nog niet voldoende om in de basis te starten. Dat is mooi, omdat Luciano Narsingh de rol in de spits niet goed invult", aldus Van Gangelen die een belangrijke rol weggelegd ziet voor Jørgensen. Ook zijn ze bij Feyenoord positief over de nieuwe aanwinst Senesi. "Senesi is heel rustig, maar hij doet wat denken aan Gaston Pereiro van PSV", vervolgt Van Gangelen. "Hij is geen typische latino."

Ook Bruggink denkt dat Senesi een belangrijke rol kan gaan vervullen in Rotterdam. "Hij kan echt verdedigen. Dat is denk ik waar Feyenoord behoefte aan heeft, maar ik vind de verwachtingen voor een centrale verdediger nogal hoog als ik eerlijk ben. Hij heeft een goed inzicht, hij kan aardig koppen. Dat is volgens mij prima." Toch vindt de analist dat Senesi tijd gegund moet worden. "Senesi komt dan in Nederland, heeft een keer meegetraind, geef die jongen wat tijd om te wennen aan de Nederlandse cultuur."

Feyenoord en ADO Den Haag trappen vanmiddag om 14:30 uur af ik De Kuip. Tijdens de wedstrijd vindt ook de knuffelactie plaats van de ADO-supporters, die in de twaalfde minuut vanuit het uitvak knuffels in het vak met kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis gooien.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws