Druk op De Wolf neemt toe na debacle: Het doet verschrikkelijk pijn

Druk op De Wolf neemt toe na debacle: "Het doet verschrikkelijk pijn"

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 14:26zo 15-09-2019 om 14:26

Laatste update: zondag 15 september 2019 om 14:35zo 15-09-2019 om 14:35

De druk op John de Wolf neemt toe. Met Spakenburg ging de voormalig Oranje-international zaterdag met liefst 6-1 onderuit bij HHC Hardenberg. Spakenburg, een grote naam in het amateurvoetbal, staat met één punt op de laatste plaats in de Tweede Divisie. 

De Wolf zag zijn elftal zaterdag door het ijs zakken. "Het is eigen schuld, dikke bult. Verliezen hoort bij voetbal, maar de tweede helft was Spakenburg-onwaardig. Dat neem ik mijzelf als eerste kwalijk", zei de trainer na de onthutsende nederlaag, in gesprek met RTV Utrecht

"Ik ben verantwoordelijk daarvoor. Dat is niet goed te praten. Ik denk dat het team zichzelf voor joker gezet heeft, ons voor joker gezet heeft en de club. Dat is kwalijk, vind ik."

"Het doet verschrikkelijk pijn. Ik kan slecht tegen mijn verlies. Of ik druk voel? Laat ik het zo zeggen, na vier gespeeld en één punt, dat kan. Maar dit was de eerste wedstrijd waarbij ik dacht van: oeh... Nu gaan we uithuilen."

Met een eventueel ontslag is De Wolf naar eigen zeggen niet bezig. "Ik ben geen wegloper, ik ga nog steeds met plezier naar Spakenburg. Het zal wat minder plezierig zijn nu, maar maandag gaan we alle energie op Jong Sparta moeten richten."

Lees meer over: Spakenburg

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws