Kerkhofjes hebben slecht nieuws voor Afellay na galashow: 'Bij 2-0 of 3-0'

Kerkhofjes hebben slecht nieuws voor Afellay na galashow: 'Bij 2-0 of 3-0'

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 13:05ma 16-09-2019 om 13:05

Willy en René van de Kerkhof zijn laaiend enthousiast over 'hun' PSV. De voetbaltweeling zag zaterdagavond hoe PSV in Eindhoven gehakt maakte van Vitesse: 5-0. 

"Als je zag hoe er gevoetbald werd... heerlijk om naar te kijken", kirren de Kerkhofjes - maandag jarig - in gesprek met Omroep Brabant"Het was een geweldige avond voor PSV", voegt Willy daar aan toe. "Ook voor de supporters. Je ziet dat PSV langzaam maar zeker een eenheid vormt en goed voetbalt, negentig minuten lang. Ik heb echt genoten van dit PSV. Laten we hopen dat dit het begin is van een heel mooie serie."

Trainer Mark van Bommel krijgt binnenkort te maken met een luxeprobleem, denkt de oud-international. Onder meer Erick Gutiérrez en Ibrahim Afellay deden niet mee tegen Vitesse. Wat te doen met laatstgenoemde? "Die moet hij pas gebruiken als het 2-0 of 3-0 staat. Het team van zaterdag is het beste dat we nu kunnen opstellen, denk ik. Ik zou vol met deze formatie doorgaan. De spelers groeien alleen maar verder naar elkaar toe."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt PSV dit seizoen kampioen?

(2815 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws