Eerste Ajax-goal aangekaart tijdens perspraatje: 'Weet ik toch niet? Kom op...'

Eerste Ajax-goal aangekaart tijdens perspraatje: 'Weet ik toch niet? Kom op...'

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 15:44ma 16-09-2019 om 15:44

Laatste update: maandag 16 september 2019 om 15:51ma 16-09-2019 om 15:51

Erik ten Hag en Joël Veltman schoven maandagmiddag aan tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Lille OSC en kregen vragen over de eerste goal tegen sc Heerenveen van zaterdagavond. Klaas-Jan Huntelaar schoot een vrije trap via de rug van Dusan Tadic in de bovenhoek.

Binnen de Ajax-selectie is besloten dat de treffer op naam van Tadic komt. "Joël heeft het opgelost, die was scherprechter", wees Ten Hag met een knipoog naar zijn buurman. De trainer zag geen 'scheve gezichten' in zijn spelersgroep. "Ik denk dat Tadic nog veel assists aan Huntelaar gaat geven, die staat bij Klaas-Jan in het krijt."

De arbitrage heeft Huntelaar in het wedstrijdformulier als doelpuntenmaker aangeduid en Ajax heeft nog één week de tijd om hiertegen beroep aan te tekenen, merkte Telegraaf-journalist Mike Verweij op. De vraag of Ajax van plan was om te ageren, zorgde voor een glimlach bij Ten Hag. "Dat weet ik toch niet, Mike? Ik houd me bezig met die wedstrijd, man! Kom op...", aldus de trainer.

Ajax begint dinsdagavond om 21.00 uur aan de thuiswedstrijd tegen de Fransen. Chelsea en Valencia zijn de overige twee clubs in Poule H.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat wordt dinsdagavond de uitslag bij Ajax-Lille?

(11505 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws