Kanon vertrekt plotseling bij ADO Den Haag: 'I want a statue of me'

Kanon vertrekt plotseling bij ADO Den Haag: 'I want a statue of me'

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 23:33di 17-09-2019 om 23:33

Laatste update: dinsdag 17 september 2019 om 23:33di 17-09-2019 om 23:33

De transferperiode is al meer dan twee weken voorbij, maar Wilfried Kanon vertrekt alsnog bij ADO Den Haag. De verdediger stapt over naar het Egyptische Pyramids FC.

ADO kondigde de transfer dinsdagavond laat aan, nadat Kanon zelf eerder op Twitter al afscheid had genomen van de ADO-fans. In een tweet vertelde de verdediger: 'Ik wil het jullie als eerste vertellen omdat jullie altijd op één stonden bij mij. Dank voor jullie support. Jullie zullen voor altijd in mijn hart blijven. Ik wil ook ADO bedanken voor hun hulp. I want a statue of me', grapte Kanon tot slot.

Kanon heeft een meerjarig contract getekend bij Pyramids FC. Bij ADO liep zijn verbintenis nog door tot medio 2022. Het is niet bekend hoeveel de club voor hem ontvangen heeft.

"Wilfried is met zijn power en uitstraling de afgelopen jaren van grote waarde geweest voor onze club", reageert manager voetbalzaken Jeffrey van As op de website van ADO op de transfer. "Het is mooi dat wij zo lang hebben kunnen beschikken over een volwaardig international van Ivoorkust. Gelukkig hebben we met Shaquille Pinas al wel een uitstekende vervanger voor Wilfried klaarstaan. Shaquille stond dit seizoen tot dusver elke wedstrijd in de basis en heeft laten zien dat hij er klaar voor is."

Kanon speelde sinds 2013 voor ADO en kwam 130 wedstrijden in actie voor ADO.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws