'Dolberg not amused: horloge van 70.000 euro uit Nice-kleedkamer gestolen'

'Dolberg not amused: horloge van 70.000 euro uit Nice-kleedkamer gestolen'

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 22:31do 19-09-2019 om 22:31

Kasper Dolberg is bij OGC Nice slachtoffer geworden van diefstal. Een peperduur horloge van 70.000 euro is uit de kleedkamer gehaald en nog altijd niet teruggevonden.

Dat melden Franse media, waaronder Nice-Matin, L'Equipe en RMC Sport. Dolberg hechtte veel waarde aan het dure sieraad en was dan ook not amused toen hij erachter kwam dat het niet meer in zijn bezit was. Franse media melden dat Dolberg het slachtoffer is geworden van diefstal.

Het incident gebeurde eerder deze week. Dolberg trainde afgelopen dinsdag niet mee met de ploeg van Nice, maar dat staat los van die situatie. Het schijnt dat Dolberg last had van maagklachten en zich daarom ziekmeldde bij trainer Patrick Vieira. Woensdag stond hij echter alweer op het trainingsveld. De kans is dan ook groot dat Dolberg zaterdag in de selectie van Nice zit voor het duel met Sporting Dijon. 

Dolberg maakte een week voor het einde van de transferperiode de transfer naar Nice. Ajax kreeg maar liefst 20,5 miljoen voor de Deense spits, die in Amsterdam de derde keuze was achter Dusan Tadic en Klaas-Jan Huntelaar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws