'Niet snel boos, maar wel eventjes gezegd dat de volgende er gewoon in moet'

'Niet snel boos, maar wel eventjes gezegd dat de volgende er gewoon in moet'

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 12:28zo 22-09-2019 om 12:28

Ché Nunnely kon zijn ogen niet geloven toen hij zaterdagavond namens Willem II tegen VVV een loepzuivere voorzet afleverde. Marios Vrousai, zijn collega-aanvaller bij de Tilburgers, kreeg het namelijk voor elkaar om de enorme kans die Nunnely hem bood te laten liggen.

Willem II stond op dat moment met 1-0 voor, een voorsprong die ze tot aan het einde van de wedstrijd vasthielden. Vrousai had het dus een stuk gemakkelijker kunnen maken voor de ploeg uit Tilburg. "Of ik boos op hem was?", bedenkt Nunnely voor de camera van het Brabants Dagblad. "Echt boos word ik niet snel. Maar ik heb wel eventjes tegen hem gezegd dat de volgende er wél in moest."

Het bezoek uit Venlo mocht lang hopen op een goed resultaat, maar echte kansen kwamen er niet meer. De reacties vanuit het Willem II-kamp waren dus over het algemeen positief gestemd, hoewel Nunnely toch nog even zijn gemiste voorzet aanstipte. "Als aanvaller wil je goals en assists achter je naam. Dat moet dan in de volgende wedstrijd maar gebeuren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws