Nieuws voor De Boer: hard statement van ster Martínez, interlandloopbaan beëindigd

Nieuws voor De Boer: hard statement van ster Martínez, interlandloopbaan beëindigd

27-09-2019 10:54
16

Atlanta United-trainer Frank de Boer hoeft sterspeler Josef Martínez voorlopig niet te missen tijdens interlandperiodes. De 26-jarige Venezolaan heeft besloten om zich tot nader order niet beschikbaar te stellen voor de nationale ploeg.

Afgelopen zomer nam hij met Venezuela deel aan de Copa América in Brazilië, terwijl de Major League Soccer gewoon doorging. Atlanta United moest hem dus enige tijd missen. De verloren kwartfinale tegen Argentinië op 28 juni zal echter zijn voorlopig laatste interland zijn: Martínez leeft in onmin bij bondscoach Rafael Dudamel. 'Spelen voor de nationale ploeg heeft mij de laatste tijd meer irritatie dan vreugde gebracht', laat hij weten via een statement op Instagram. 'De reden hiervoor is de technische leiding', draait hij niet om de zaken heen.

Martínez zal voorlopig niet voor La Vinotinto uitkomen. Pas wanneer Dudamel niet meer de bondscoach is, keert de topschutter van Atlanta United weer terug bij de nationale ploeg. 'Ik weet zeker dat wij elkaar ooit weer tegen gaan komen, Venezolanen, in het shirt van La Vinotinto', besluit Martínez zijn bericht.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Josef Martinez 🇻🇪 (@josefmartinez17) op