'Bij een ploeg die zo voetbalt, met dit tempo. Dan kan Ziyech toch gewoon mee?'

'Bij een ploeg die zo voetbalt, met dit tempo. Dan kan Ziyech toch gewoon mee?'

Gepubliceerd: zondag 29 september 2019 om 21:42zo 29-09-2019 om 21:42

Laatste update: zondag 29 september 2019 om 21:45zo 29-09-2019 om 21:45

Hakim Ziyech stond de afgelopen transferperiode in de belangstelling van meerdere clubs, maar de Marokkaan is nog steeds Ajacied. Ziggo Sport-commentator Wytse van der Goot is ervan overtuigd dat Ziyech goed genoeg is om bij een absolute topclub mee te draaien.

"Nou zie ik hier een ranke, slanke, linksbenige jongen aan de rechterflank staan", begint Van der Goot in het programma Rondo, kijkend naar Riyad Mahrez. "Mahrez was gister (zaterdag, red.) echt fantastisch. Bij een ploeg die zo voetbalt, op dit niveau, in zo’n competitie, met dit tempo. Dan kan Ziyech toch ook gewoon mee?" Henk Spaan is het met Van der Goot eens. "Bernardo Silva en Mahrez die verdedigen ook gewoon mee, maar dat doet Ziyech dus ook tegenwoordig."

Ziyech kende met Ajax zaterdagavond een moeizame wedstrijd tegen FC Groningen, dat tot de rode kaart van Django Warmerdam goed volhield. Met een man meer wisten de Amsterdammers echter weg te lopen bij Groningen. Lisandro Martínez en Klaas-Jan Huntelaar maakten de doelpunten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Ziyech klaar voor de stap naar een absolute topclub?

(2069 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws