Derby van Spakenburg ontsierd door genadeloze tackle: Ik had de bal niet eens!

Derby van Spakenburg ontsierd door genadeloze tackle: "Ik had de bal niet eens!"

Gepubliceerd: zondag 13 oktober 2019 om 08:45zo 13-10-2019 om 08:45

Bij Ahmed El Azzouti kwam het stoom uit zijn oren na de Tweede Divisie-derby tussen IJsselmeervogels en Spakenburg. De nummer tien van De Vogels werd vlak voor tijd het slachtoffer van de geruchtmakende tackle van Spakenburg-tegenstander Argjend Selimi.

De Blauwen hadden net een 2-0 achterstand goedgemaakt, toen het veld open kwam te liggen en IJsselmeervogels richting 3-2 leek te kunnen counteren. El Azzouti had de aanval net opgezet toen hij van achteren onderuit werd geschoffeld door Selimi. "Ik had al het gevoel dat hij iets wilde doen, dus ik liep al wat door... Echt ongelooflijk, ik heb dit nog nooit meegemaakt", reageerde hij na afloop in gesprek met FOX Sports.

Dat Selimi met zijn tackle de angel uit een mogelijk gevaarlijke aanval haalde, gold volgens El Azzouti niet als een verzachtende omstandigheid. "Ik zou me wel schamen als ik dit nodig had om een wedstrijd te spelen", aldus de van Kozakken Boys overgekomen spelmaker. "Als ik nou de bal heb en je zet een tackle van achteren in – bewust of onbewust – dan snap ik het nog ergens wel. Maar ik had de bal niet eens!"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws