Ziyech weerlegt 'complete bullshit' bij Ajax: Echt geen idee hoe dat kan

Ziyech weerlegt 'complete bullshit' bij Ajax: "Echt geen idee hoe dat kan"

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 12:18vr 18-10-2019 om 12:18

Hakim Ziyech kan het zowel binnen als buiten de lijnen goed vinden met Dusan Tadic. De uitspraken van Johan Derksen, die gewag maakte van een 'verstoorde relatie' tussen de twee Ajacieden, begrijpt hij dan ook niet.

Voorafgaand aan het successeizoen 2018/2019 claimde Derksen bij Veronica Inside dat het niet goed zat tussen Ziyech en Tadic. "Ik denk dat we elkaar zo gemakkelijk vinden omdat we echt van het spelletje houden", zegt Ziyech desgevraagd over Tadic tegen Ajax Life.

"Daardoor ontstond al snel een klik en begrepen we elkaar in het veld. Als je bepaalde zaken in elkaar herkent, komt het er ook veel makkelijker uit", aldus de Drontenaar, die indirect de uitspraken van Derksen weerlegt. "Ik vraag me ook echt af hoe al die verhalen over dat we elkaar niet zouden liggen de wereld in komen. Echt geen idee hoe dat kan. We gunnen elkaar alles. Het maakt bij ons echt niet uit wie er scoort of wie de assist op zijn naam krijgt."

"We zijn altijd blij voor elkaar", benadrukt Ziyech. "Als je ons ziet spelen op het veld, dan kun je niet anders concluderen dan dat die verhalen complete bullshit zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws