KNVB maakt scheidsrechter voor Klassieker tussen Ajax en Feyenoord bekend

KNVB maakt scheidsrechter voor Klassieker tussen Ajax en Feyenoord bekend

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 12:08di 22-10-2019 om 12:08

Serdar Gözübüyük krijgt zondagmiddag de leiding over de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in de Johan Cruijff Arena. Het is de eerste keer dat de 33-jarige arbiter De Klassieker mag fluiten.

Dat maakt de KNVB dinsdag bekend. Gözübüyük wordt bijgestaan door assistenten Charl Schaap en Jan de Vries. Siem Mulder is de vierde official en Jeroen Manschot de VAR.

Pol van Boekel fluit de andere topper tussen PSV en AZ. Die wedstrijd begint om 14.30 uur. De Klassieker begint ruim twee uur later. Danny Makkelie krijgt de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en VVV-Venlo. Makkelie was na afgelopen weekend de kop van jut omdat hij twee rode kaarten van PSV over het hoofd zag.

De veelbesproken Dennis Higler kreeg vorige week geen aanstelling en komt ook nu niet in actie, omdat hij momenteel actief is op een jeugdtoernooi in Brazilië. Dat Higler geen wedstrijd fluit heeft dus niets te maken met de interland tussen Azerbeidzjan en Hongarije, waarin Higler een grote fout maakte door een goal van Hongarije in de blessuretijd af te keuren. Daar ontstond veel ophef over.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws